Organize Sanayi Bölgesinde Celal Doğan bulvarındaki kavşakta bir Minibüs, işçi taşıyan servis otobüsüne çarptı. Kazada 3'ü ağır tam 29 kişinin yaralandı. Kazada şans eseri ölüm olmayışına şükredilirken, kazanın minibüsün kavşak göbeğindeki servis otobüsüne geçiş üstünlüğü vermeyişinden meydana geldiği öğrenildi. Kazada yaralananlar işçilerin büyük bölümünün kafa, boyun ve omuz kısımlarından darbe aldıkları bildirildi.MİNİBÜS BOŞ GİDİYORDU1’inci Organize Sanayi Bölgesindeki kaza, Fabrika işçilerini taşıyan Mahmut Özaslan yönetimindeki 27 S 3415 plakalı servis otobüsü ile Hacı Çenet yönetimindeki 80 FV 988 plakalı boş minibüs'ün çarpışması sonucu meydana geldi. Celal Doğan Bulvarı üzerindeki kavşakta geçiş üstünlüğü bulunan otobüse çarpan minibüsün yol açtığı kazada can pazarı yaşandı.İKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE YARALANDIKazada iki aracın sürücüsü ile birlikte fabrika işçisi olan 27 kişi yaralandı. 
Yaralılar çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Doktorlar, yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu söyledi.
Hasar gören araçlar çekicilerle kaza yerinden kaldırılırken, yola dökülen yakıtın da yeni kazalara neden olmaması için iş makineleriyle kum döküldü. 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.