Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Tek amaçlarının daha yaşanabilir bir Şehitkamil elde etmek olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Projeler kağıt üzerinde yapılıyor ama uygulama esnasında doğabilecek aksaklıkları yerinde görmek lazım. Biz burada projenin nihayete ermesinden sonra uygulamaya başladık. Uygulama noktasında gördüğümüz aksaklıkları hem kendi arkadaşlarımızla istişare ettik hem Mimarlar Odamızla hem de İnşaat Mühendisleri Odamızla istişare halindeyiz ki yarın bu yapılan planda uygulama projelerini mimar arkadaşlarımız yapacak” dedi.

SEVEROĞLU: ALT YAPININ YAPILMASI ÇOK ÖNEMLİ

Mimarlar Odası Şube Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu ise, “Bugün yürütme kurulu üyelerimiz ve delegelerimizle birlikte Şehitkamil Belediyemizin ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yapılar başlamadan önce alt yapının yapılması çok önemli. Burada gelecekte ortaya çıkabilecek sorunların henüz yapılaşma başlamadan alt yapı çalışmalarının giderilmeye çalışılması kent adına bir kazanç olarak değerlendiriyorum. İbrahimli bölgesinde 18 uygulamasının yapılmış olmasının da kent açısından çok değerli buluyoruz” diye konuştu. BÜLTEN