Geçtiğimiz günler içerisinde 10 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda kulübümüz Sporcusu Seydi Vakkas Dağdelen 68 kg da Türkiye 2.si olarak göğsümüzü kabartmıştı. Başarılı sporcu elde ettiği derece sonrasında Milli Takım kadrosuna alındı ve 10 - 14 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda mücadele edeceği açıklandı.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, sporcunun elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını belirterek, “Seydi Vakkas bizim eski sporcumuz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Alınan başarı sadece kulüp için değil diğer arkadaşlarını teşvik anlamında da büyük önem taşıyor. Başarı geldiğinde diğer sporcularda başarılı sporcuyu örnek alıyorlar. Sporcumuzun aldığı başarı sadece Şahinbey için değil Gaziantep için bir guru kaynağıdır. Bu seviyeye gelmesinde emeği geçen Antrenör Fatih Bindar ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü M. Fatih Bidar ile birlikte, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel’i ziyaret eden Seydi Vakkas Dağdelen başarı sözü vererek, “Şampiyonaya antrenörümle birlikte çok iyi hazırlandım. 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda hem kulübümü, hem de ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu günlere gelmemde bende emeği olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na,, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel’e ve Antrenörüm M. Fatih Bidar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ