GASKİ çalışma yapıp, tozu toprağı da olduğu gibi bırakınca, Milli Egemenlik bulvarında dün yağan yağmurla birlikte ilginç görüntüler oluştu.

Milli Egemenlik Bulvarı'nda GASKİ geçtiğimiz hafta içinde kanal çalışması yaptı. 4-5 yer su kaçağı olduğu gerekçesiyle eşildi.Sonra da eşilen yerlerin üzeri toprakla kapatılarak asfaltlandı. Ancak etrafa yayılan toprak tam olarak temizlenmedi. Kalan toz, toprak dün yağmurla birleşince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Milli Egemenlik Bulvarı sakinleri, GASKİ'nin yaptığı çalışmanın ardından bulvar üzerinde temizlik yapmaması nedeniyle bulvarın çamur deryasına döndüğünü belirterek, "Burada geçtiğimiz hafta içinde GASKİ ekipleri 3-4 gün çalışma yaptı, yolu trafiğe kapattılar. İş bittikten sonra eşdikleri yerleri kapattılar, asfaltını da yaptılar.Ancak çalışmalar sırasında etrafa yayılan toprağı öylece bırakıp gittiler. Keşke çalışmaların ardından pazar yerlerini olduğu gibi yolu da yıkasalardı. Yağmur yağınca her taraf berbat hale geldi. Caddenin yarısı çamur, yarısı asfalt. Yayalar çamur içinde kaldı. Toz iken umursamıyorduk. Yağmur olunca iyice çamurlaştı. Dükkanların içi çamur oldu" diye konuştular. Haber Merkezi