CHP Gaziantep İl Yönetiminde Başkan Yardımcısı Enes İncioğlu işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etti. İncioğlu'nun istifasının niçin olduğu kesinlik kazanmadı. Bu nedenle istifa henüz işleme konulmadı. Öte yandan bu istifayı milletvekili aday adayı olmak için istifa edecek olan yöneticilerin takip edecei iddia edildi.. İl Başkanı Mehmet Gökdağ'ın yanısıra milletvekili aday adayı olmak için Av. Erdal Geçit ve Müjgan Bilen'in de istifa edecekleri öne sürüldü.

İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Yönetimde bulunanların, İl Başkanı Mehmet Gökdağ'ın milletvekili aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalacak il başkanlık görevine Mithat Yıldırım'ı önerecekleri iddia edildi. Yıldırım'ın şimdiden bu konuda nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.

YEREL SEÇİMLERDE DE İSTİFALAR OLMUŞTU

Öte yandan CHP'de yerel seçimlerde meclis üyesi veya belediye başkan adayı olmak için yönetimden Mahmut Öztürk, Mustafa Kaya, Esma Timur ve Ahmet Baydilek istifa etmişti.

Mehmet Fatih Yılmaz ve Sabiha Kılıç, daha sonra istifa ederken, Murat Bakım da üst üste toplantılara katılmadığı için görevden alınmıştı. Meral KINACILAR