MHP Gaziantep Milletvekili aday adayı Avukat H. Cüneyt Ayata, baskılarından ve yarattığı korku imparatorluğundan, halkın, dehşete düşmeye başladığı AKP iktidarının tek alternatifinin MHP olduğunu söyledi. Ayata MHP, “Türkiye’nin varlık sigortasıdır” dedi.

Avukat H. Cüneyt Ayata, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Gaziantep Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İl binasında düzenlediği toplantıda Ayata’yı parti yöneticileri ve parti üyeleri yalnız bırakmadı.

Osmanlı Devleti’nin parçalanmasından sonra, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve mücadelenin diğer kahramanlarının verdiği, destansı kavga sonunda, son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğunu hatırlatan Ayata, “Bugün ise, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti, görkemli tarihine rağmen en az Osmanlı dönemindeki kadar ciddi bölünme ve parçalanma tehdidi altındadır. Günümüz Türkiye’sinin en önemli gerçekliği emperyalizmin vaktiyle Osmanlı Devleti’ne dayattığı bölünme projesinin çözüm süreci adı altında, Türkiye Cumhuriyeti’ne dayatılmak istenmesidir. Türkiye Cumhuriyeti içeriden ve dışarıdan kuşatma altına alındı” dedi.

“MİLLETİN UMUDU MHP OLMUŞTUR”

“Dış güçlerin, her türlü hamlelerinin yanı sıra, bu güçlerin işbirlikçilerine ve gönüllü hainlere sundukları fırsat ve dünya nimetleri akıl alıcı, göz kamaştırıcıdır” diyen Ayata, daha sonra şunları söyledi:“Tüm bu olumsuzlukların yanı sıra algı operasyonları ile Türk milleti gerçeklerden uzaklaştırılmak ve aziz milletimize, bir nevi akıl tutulması yaşatılmak istenmektedir. Böyle bir atmosferde milletin hakkını, vatanını ve bölünmez bütünlüğünü savunan ve dünya durdukça da, savunacak son ve tek kale, dün olduğu gibi bu gün de, MHP ve Ülkücü harekettir. Gün; Türk-İslam ülküsünün şiarı olan; ‘devlet ebed müddet, millet ebed müddet’ destanın hep bir ağızdan okunması ve tarihin sayfalarına kazınması için her türlü zorluklara katlanma günüdür. Baskılarından ve yarattığı korku imparatorluğundan, halkın, dehşete düşmeye başladığı AKP iktidarının tek alternatifi MHP’dir. MHP, Türkiye’nin varlık sigortasıdır. MHP, milletin gerçek ve yegane sesi olup, Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir. Bu ses; yoksulların, işsizlerin, mazlumların ve kimsesizlerin ümit kapısı, umutsuzluğa düşmüş köylü ve çiftçilerin, geçim sıkıntısı altında inleyen memur ve işçilerin can simidi olacaktır. Bu ses; siftahsız kepenk kapatan esnaf ve sanatkarların, tüccar ve işadamlarının, kredi kartı borçları altında ezilen vatandaşlarımızın sesi olacaktır. Bu ses; 17-25 Aralık yolsuzlukları ve ayakkabı kutularındaki milyon dolarlar ile boğazlarına kadar yolsuzluk ve rüşvete gömülmüş Akp iktidarına ve bin 150 odalı sarayda oturanlara karşı yükselen gür bir sestir. MHP’ nin yürüdüğü yolda haram yoktur. Kul ve yetim hakkına el uzatma yoktur. Al bayrağımıza ihanet yoktur. Bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur. MHP yolsuzluğun, rüşvetin ve yozlaşmanın karşısında, dimdik durmaktadır.”

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ TEHDİT ALTINDADIR”

Konuşmasında, AKP iktidarında hukukun ayaklar altına alındığına, hukukun üstünlüğü ve hukuk devleti İlkelerinin yerle bir edildiğine vurgu yapan Ayata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de devletin ve milletin birlik, bütünlük, bağımsızlık ve düzenine, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik ciddi saldırılar söz konusu olup, ülkemiz üniter devlet olma vasfını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bugün hepimizin öncelikli görevi Türkiye’nin içinde bulunduğu açmazları aşacak, zarar gören kardeşliğimizi onaracak siyaset anlayışını ortaya koymaktan geçmektedir. Türk siyaseti ve siyasetçisi, ülke kaynaklarını en iyi ve en verimli bir şekilde kullanarak, ülkesini geleceğe hazırlamakla mükelleftir. Bu anlamda, MHP, Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm üretmeye hazır ve tüm zorluklara da gögüs germeye kararlıdır. MHP, Türk milletinin temel değer ve birikimlerini yeni atılımların güç merkezi yaparak, onu ilelebet var kılacak bir büyük siyasi ve fikrî hareketin adıdır.”

“YILMAYACAĞIZ, YIKILMAYACAĞIZ”

Konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu şartların kendilerini yıldıramayacağının altını çizen Ayata, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

”Kutsal mücadele için çıktığımız yollar dikenli, zorlu ve tuzaklarla dolu dahi olsa yılmayacağımız, yıkılmayacağımız ve üç hilalin başarısı için çalışacağız. ‘’Zaman gelir, sessizlik ihanet olur’ düşüncesi ile MHP ve onun saygıdeğer, Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ nin ‘Milliyetçi Hareket varsa henüz, tüm yollar kapanmış değildir. Milliyetçi Hareket varsa çareler tükenmiş, çıkışlar tıkanmış değildir. Milliyetçi-Ülkücü hareket varsa hiçbir şey bitmiş değildir. Ülkücü, Türk milletinin umududur’ çağrısına ses verebilmek adına milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. İnanıyorum ki. Bozkurt bir kez daha başını kaldırmakta, Üç Hilal’in iktidara talip olduğunu haykırmaktadır. 7 Haziran’dan sonra Ülkeyi bölmeye çalışan ihanet cephesi sinecek, bölücü mihraklar ve bunlara çanak tutan gafiller pusacak, eşkıya ve onunla pazarlık yapanlar titreyecek, yolsuzluk ve rüşvet batağına saplananlar hukuk önünde hesap verecektir. İnanıyorum ki, Türk milletinin özlemlerine ülkücü hareket tercüman olacak, hüzünleri, endişeleri ve korkuları Allah’ın izniyle bitirecektir. Ve işte o gün biz 77 milyon olarak hep birlikte, tek bir ağız ve tek bir yürekle, ‘Ne Mutlu Türküm’ diyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Haber Merkezi