(İHA) - Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “İstikrar ve güvenin devamlılığı yanında Ortadoğu’nun ve dünyanın güçlü lider bir ülkesi olma yolunda başarıyla yürüyen Türkiye için milletimiz yine AK Parti diyecektir” dedi.
7 Haziran Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala Gaziantep’i karış karış dolaşmaya devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürürken yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu ifade ediyor. AK Parti’nin Türkiye için önemli bir şans olduğunu ifade eden Mehmet Erdoğan, Türkiye’nin dünyada önemli bir noktaya geldiğini, ekonominin dünya gelişmiş ülkelerin de üzerinde büyüme gösterdiğini ifade ederek, istikrar ve güçlü bir iktidarla başlanan hizmetlerin yeni dönemde tamamlanacağını açıkladı.
Türkiye’nin istikrar istediğinin altını çizen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, geçmişte vatandaşların yaşadığı sıkıntıları hatırlatarak güçlü iktidarların beraberinde istikrarı sağladığını söyledi. AB ülkelerinin birçoğunda ekonominin çökme noktasına gelmesinin nedeninin koalisyonlar olduğunu da ifade eden Milletvekili Mehmet Erdoğan azınlık hükümetleri ve koalisyonların hiç kimsenin hayrına olmadığını da belirtti.
Seçim çalışmalarında vatandaşların da aynı şeyi düşündüğünü ifade eden Erdoğan, rakip partilerin boş vaatlerden öteye gitmeyen söylemlerine de dikkat çekerek, "Türkiye’nin gerçeklerinden bihaber olan muhalefetin bu gün seçim meydanlarında açıkladığı boş vaatlerden öteye gitmeyen söylemleri halkımız tarafından kabul görmüyor. Ziyaretlerimiz sırasında sanayici ve iş adamlarımız, esnafımız, değişik meslek kuruluşu mensubu vatandaşlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz bu vaatleri ciddiye almıyor. Türkiye 7 Haziran’da istikrarın devamlılığı, huzur ve güven ortamının devamlılığı için oy kullanacak ve AK Parti bu seçimden de daha güçlü bir şekilde çıkacaktır” dedi.