Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve milletvekilleri il teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde partililerle buluştu. Mehmet Şimşek, seçim sonrası milletin takdirinin koalisyonu gerektirdiğine işaret ederken, Abdulhamit Gül, seçimin hemen ardından il il millete nasıl daha iyi hizmet edilebileceğini araştırdıklarını söyledi.

GAZİANTEP İÇİN TAKİPTE OLACAĞIM

Her zaman ülke menfaatlerini parti ve kişisel menfaatlerin üzerinde tutan bir anlayışa sahip olduklarını belirten Şimşek, seçim öncesi verilen vaatlerin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonrası milletin takdirinin koalisyonu gerektirdiğine işaret etti. Şimşek,"Ümit ederiz ki bu koalisyonda da yapıcı şekilde ülke meselelerinin önümüzdeki dönemde çözülebileceği birliktelikler ve felsefe hüküm sürer" dedi.

Şimşek, Gaziantep'i geliştirecek, refah seviyesini artıracak ve daha yaşanabilir kent haline gelmesini sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için her zaman takipte bulunacaklarını vurguladı.

Türkiye'nin zor bir coğrafyada yer aldığını dile getiren Şimşek, ülkede yaşayanlar şükrederek huzur içerisinde iftarını yaparken dünyanın farklı bölgelerinde durumun böyle olmadığına dikkati çekti.

Milletin sandıkta verdiği tüm mesajları aldıklarını vurgulayan Şimşek, parti teşkilatının bu konuda yoğun şekilde çalıştığını bildirdi.

GÜL:ARAŞTIRMADAYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise sandıktan "başımız gözümüz üstüne" diye nitelendirecekleri bir sonuç çıktığını söyledi. Milletin ortaya koyduğu iradeye saygı duyduğunu ifade eden Gül, seçimin hemen ardından, il il millete nasıl daha iyi hizmet edilebileceğini araştırdıklarını vurguladı. Haber Merkezi /AA