Sözleşmesi fesh edilen Artem Milevskiy Gaziantepspor'da büyük bir kaosun hakim olduğunu, kendisine sözleşmesinin fesh edilmesi için emrivaki yapıldığını söyledi.

Gaziantepspor’da tam bir kaos ortamının yaşandığını söyleyen Milevskiy’nin, "kulüp mahkemeler, şikayetler, uyarılar ve celp kağıtları ile dolu. Herkes takımdan gidebilir" demesi şok etkisi yarattı. Tribuna.com'a açıklamalarda bulunan Milevskiy kendisi için Gaziantep'in bittiğini ve böyle bir durumda zaten çalışamayacağını ifade etti.

EMRİVAKİ YAPTILAR

Kulübün borç içinde olduğunu ifade eden Milevskiy, "bana emrivaki yaptılar ve sözleşmeyi fesh ettiler. Kulüpte sezon başından beri oyunculara çalışanlara yani kimseye para ödemiyorlardı. Kulüp şu anda FiFA'dan gelen yazılar, mahkemelerden kağıtlar, şikayetler, uyarılarla dolu.. Genel olarak tam bir kaos hakim.

HER FUTBOLCU GİDEBİLİR

Kırmızı-siyahlı takımda hiçbir futbolcunun parasının ödenmediğinin altını çizen Milevskiy, "benim gibi diğer tüm futbolcuların parası ödenmedi. Bu süreçte ise tüm futbolcular takımdan ayrılabilir. Zaten ayrılmak istiyorlar. Genel olarak çoğunda Gaziantep hikayesi bitmiş gibi" diye konuştu.