MHP'nin yeni İl başkanı Dr. Muhittin Taşdoğan, MHP'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, "MHP'nin mutfağından, tabanından geliyoruz. İnşallah önümüdeki seçimlerde de partimizi daha iyi yerlere getiririz. Hedefim, parti içinde kardeşliği, kaynaşmayı, bütünleşmeyi daha da artırmak"dedi.

GÖREVİNE BAŞLADI

Mehmet Doğan'ın il başkanlığı görevinden ayrılmasıyla yerine 40 kişilik yönetim içinden oy birliği ile seçilen Muhittin Taşdoğan, dün görevine başladı.

MEHMET DOĞAN SEÇİM SÜRECİNİ BAŞARIYLA YÖNETTİ

30 Mart 2014 tarihine kadar yoğun bir seçim temposu içerisinde olduklarını anlatan Dr. Taşdoğan, "Memletimize şehrimize hayırlı hizmetler verecek arkadaşlarımızı seçmek ve seçtirmek için uğraş ve çaba içerisindeydik. Büyük bir gayretle çalışarak seçim dönemimizi huzur içinde sükunetle geçirdik. Seçim sonuçlandı, insanların iradesine saygı duymak gerek. MHP bu seçimde oyunu sayı olarak artırdı ve ayrıca meclis üyeleri kazandı. Öte yandan Oğuzeli belediyesini kazandı. Bu sonuçları MHP için başarı olarak algılıyoruz" diye konuştu.

YÖNETİMİN KARARI BAHÇELİ'YE SUNULDU

Mehmet Doğan'ın Mustafa Erzin'in büyükşehire adaylığı ile birlikte il başkanlığı görevine geldiğini, 30 Mart'a kadar seçim sürecini başarıyla yürüttüğünü söyleyen Muhittin Taşdoğan, "Sayın Mehmet Doğan, kendi isteğiyle, özel nedenlerinden dolayı il başkanlığı görevinden ayrıldı. MHP tüzüğü gereği yönetim içerisinden arkadaşlar bu işe bizi uyun gördüler. MHP il başkanlığına yönetim kurulu tarafından seçildim. Yönetimin bu kararını genel merkezimize ve genel başkanımız Sayın Bahçeli'nin onurlarına sunduk. Görevimizin başındayız" diye konuştu.

PARTİ TABANINDAN GELİYORUM

Taşdoğan, MHP'yi her yerde, her şekilde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, "İnşallah önümüdeki seçimlerde de partimizi daha iyi yerlere getiririz. Hedefim, parti içinde kardeşliği, birliği, beraberliği, kaynaşmayı, bütünleşmeyi daha da artırmak. Genel seçime 1.5 yıl var. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçime bu yönetimle devam edeceğiz. MHP'nin mutfağından, tabanından geliyoruz, ülkü ocaklarının 1980 yapılanmasından beri hareketi içerisindeyiz" dedi.

Meral KINACILAR