30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdüren MHP Belediye Başkan Adayları ve il yöneticileri önceki gün Şehitkamil İlçesi’ne adeta çıkartma yaptı.

Bölgede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, “Vatandaşın olup, bitenlerin farkına vardığı her hallerinden belli oluyor. Sözleriyle, beden dilleriyle, bakışlarıyla dahi bizlere çok şey anlatıyorlar. Seçimler öncesi ‘Halk uyuyor, biz nasılsa kazanırız’ diyenlere halkımızın 30 Mart’ta iyi bir cevap vereceğinden eminiz” dedi.

DESTEK VE İLGİ BÜYÜK

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin ile Şehitkamil, Şahinbey Belediye Başkan Adayları ve partililer önceki ün Şehitkamil Bölgesi’nde Korutürk Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Doğan, Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda partilinin katılımıyla Şehitkamil Bölgesi’nde esnaf ziyaretleri ve toplantılar gerçekleştiren MHP Gaziantep İl Teşkilatının programı gövde gösterisine dönüştü. MHP’liler yaklaşık 5 saat süren esnaf ziyaretleri sırasında bölge halkının yoğun ilgisi ile karşılaşırken, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, halkın ilgisinin MHP’ye olan ilgi ve desteğinin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

SEMT SAKİNLERİYLE BULUŞTU

MHP’li Belediye Başkan Adayları ve İl yöneticileri akşam programında ise Zentinli Mahallesi’nde yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kıraathane toplantısında semt sakinleriyle bir araya geldi. Adaylar ve İl yöneticileri ‘Yaşanabilir bir Gaziantep’ için hazırlanan projelerini anlatarak, sorunları dinlediler. HABER MERKEZİ