Gaziantep için ne yaptınız ?

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Milletvekillerinin çalışmalarını yetersiz bulduğunu belirterek, "Puan versek sınıfta kalırlar. Allah aşkına biz Gaziantep için şu yasal düzenlemeyi yaptırdık, şu bölge müdürlüğünü taşıdık, şu işletmeyi kurdurduk diyecekleri elle tutulur neleri var? Neyin bölge müdürlüğü var Gaziantep'te?" dedi.

GAZİANTEP İÇİN NE YAPTILAR?

MHP'nin 2015 seçimlerinde Gaziantep'te birinci parti çıkacağına inandığını belirten Taşdoğan, Ak Parti milletvekillerini başarısız bulduğunu belirterek şunları söyledi:"Milletvekilleri ne yapıyor? Gaziantep'in sorunlarına çözüm mü buluyorlar? 6 ve 7. Organize sanayinin tartışıldığı bir ortamda enerji konusu çıkmaz içinde. Proje geliştirmiyorlar. Eğitimde, akademik başarıda son sıradayız. Ön planda sporcumuz yok. Amatör sporlarda bireysel başarımız var. Ancak başarıyı gören yok. Atletizmde yokuz. Sağlık konusunda şehir hastanesinin temelini attılar, sonra Karataş'a aldılar. 1800 yataklı hastanenin temeli atılmış olmasına rağmen yerini değiştirdiler. Aklımız almıyor. Milletvekillerinin adım atması gereken şeyler var. Örneğin Suriye plakalı araçlara geçici plaka verilmesi gerekiyor. Çarpıp gidiyorlar. Netice yok.

Tarımsal alanda ne gibi çalışmalar yaptılar? Not versem sınıfta kalırlar. Elle tutulur, bizde Gaziantep için şu yasal düzenlemeyi yaptırdık, şu bölge müdürlüğünü taşıdık, şu işletmeyi kurdurduk diyecekleri ne var? Allah aşkına Gaziantep'te neyin bölge müdürlüğü var?"

AK PARTİ'NİN ALTERNATİFİ MHP'DİR

1 Kasım itibariyle kongre sürecine girdiklerini, kongrelerin şölen havasında geçeceğini belirten Taşdoğan, "Kongrelerimizi birlik beraberlik dostluk içerisinde geçireğiz. Bu kongrelerde kaybeden olmayacak, kazanan ise MHP olacaktır. Arı gibi çalışıyoruz. Genel Merkez tarafından 17 Kasım ile 26 Şubat 2015 tarihleri arasında il ve ilçe teşkilatlarımızın bu tarihler arasına kongresini yapması kararı alındı. Demokratik yarış, yarışmak isteyen çıkabilir. Biz büyük bir partiyiz. İl ve ilçelere hazırlanan arkadaşlarımız olacaktır. Aday olmak isteyenlere kapımız açıktır. Yasal mevzuat gereği adaylık şartını taşıyan her arkadaşımıza kapımız açık, yarışmaktan da şeref duyarız. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece görevimizin başındayız. Mevcut yıpranmış, yanlışlar içerisinde iktidar şımarıklığına düşmüş Ak Parti'nin alternatifi MHP'dir. İktidara hazırlanıyoruz. Türk milleti sahipsiz değildir. Türk milletinin destekleriyle bu kara bulutları dağıtacağız" diye konuştu.

ÜYE SAYISINI İKİYE KATLADIK

Taşdoğan, göreve geldikleri günden bu yana üye sayısını yüzde 50 artırdıklarını da ifade ederek, "Bizden önce üye kaydında kapıyı kapatmışlar, açmamışlar. Biz ise kapıyı açtık, herkesi üye yapıyoruz" dedi. Meral KINACILAR