1 Kasım seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları ve il ilçe teşkilatları, İl Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık bin kadının katıldığı kahvaltı büyük bir coşku içerisinde geçerken, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıldı.
Kahvaltıda kadınlara bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 1 Kasım’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağını, bu nedenle de seçimlerin büyük önem taşıdığını söyledi.
Özdağ, 13 yıllık AK Parti iktidarının hem iç siyasette, hem de dış siyasette yaptığı icraatlarla ülkeyi kaosa sürüklediğini ifade ederek kadınlardan, 7 Haziran’da verilen destekten daha fazlasını istedi.
Özdağ, “ Sizlerden 7 Haziran’da verdiğiniz destekten daha fazlasını bekliyorum. En azından iki arkadaşınızı sandığa götürüp oyunu kullanmasını sağlamanızı istiyorum. Çünkü bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim. Ülkede teröre dur demek için, hukuk devletinin hakim olması ve Anayasa’nın ilk dört maddesinin uygulanması için MHP’nin TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.