MHP eski İl Başkanı Mehmet Özdemir, Ak Parti'den Gaziantep milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Adaylık müracaatının ardından Ak Parti'ye övgüler yağdıran Özdemir, kendisini partiye davet edenlere teşekkür etti.

Mehmet Özdemir, Başbakan'ın mitinginde Ak Parti'ye geçtiğini ve rozetini Başbakan Davutoğlu'nun taktığını belirttti.

Özdemir, Türkiye'nin 7 Haziran'da çok kritik bir seçim yaşadığını, Türkiye'yi 13 yıldır başarıdan başarıya ulaştıran Ak parti iktidarı ile birçok kesimin yarışı şeklinde geçtiğini söyledi. Özdemir, "Ak parti 7 Haziranda sadece siyasi partilerle değil, uluslararası güçlerle de yarıştı. Ak partiyi 7 haziranda aslında bütün bir dünyaya karşı mücadele etti. AK Parti İsrail, İngiltere, Almanya ile mücadele etmiştir. Büyük Siyonist basın kuruluşlarıyla, faiz lobileriyle mücadele etmiştir. Ak parti yüzde 41 ile Türkiye'nin en büyük partisidir, en yakın parti CHP'den yüzde 15 fazla oy almıştır. Bu da milletin Ak partiyi istediğini gösteriyor.

Ama bazı meselelerle ilgili bir anlaşmazlık olmuştur. O anlaşmazlığı Ak parti en iyi şekilde değerlendirmiştir. Ak parti yeniden iktidar olacak. Bizi Ak partiye davet eden bütün kadrolara teşekkür ediyorum. Başta Abdulhamit Gül başkanımıza" diye konuştu. Meral KINACILAR