MHP İl Başkannı Muhittin Taşdoğan, kentte büyük bir başarı aldıklarını söyledi. Taşdoğan, "Gaziantep’te oy oranımızı arttırdığımız için MHP Gaziantep teşkilatı olarak mutluyuz. Bu sonuçlar önümüzdeki seçim birinci parti olacağımızın da göstergesidir” dedi.

aşdoğan, Gaziantep’te oy oranlarını yüzde 100 arttırdıklarını ve Gaziantep’te ana muhalefet partisi olduklarını söyledi. Sonuçların gelecek seçimlerde ilk parti olmayı gösterdiğini dile getiren Taşdoğan, “Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Gerek adaylarımız gerekse ilçe teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışarak başarıyı yakaladık. Teşkilatımızın organlaı sahadaydı. Haksız,adaletsiz ve devletimizin imkanlarının karşımızda kullanıldığı bir seçimden inanç ve gayret ile başarılı çıktık. Ben emek veren tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum. Gaziantep’te oy oranımızı arttırdığımız için MHP Gaziantep teşkilatı olarak mutluyuz. Bu sonuçlar önümüzdeki seçim birinci parti olacağımızın da göstergesidir” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Alınan oy başarısının MHP’ye 1 vekil daha kazandığını da söyleyen İl Başkanı Taşdoğan, “Geçtiğimiz dönem milletvekili sayımız 1’di. Bu seçim elde ettiğimiz başarının sonunda vekil sayımızı 2’ye çıkardık. Meclise giden her iki adayımızda birbirinden kaliteli isimler. Gerek Ümit Özdağ gerekse Ertuğrul Tolga Orhan Gaziantep’e hizmet edebilecek potansiyel ve bilgiye sahiptir. Şimdi parti olarak başarılarımızı nasıl daha fazla arttırabiliriz düşüncesindeyiz. Seçimler bitti fakat bizim çalışmalarımız hala devam ediyor. MHP her seçimde birinci parti olmaya adaydır” dedi.

MİLLETE HAYIRLI OLSUN

2011 genel seçimlerinde MHP’nin Gaziantep’te aldığı oy oranıyla bu seçim alınan oy oranını kıyaslayan Taşdoğan,”MHP olarak 2011 genel seçimlerinde yüzde 9 oy alarak 1 milletvekili göndermiştik. Fakat bu seçimlerde uyumak ve yorulmak nedir bilmeden çalışarak yüzde 100 artış gösterdik. Gaziantep’te ana muhalefet partisi olduk. Aldığımız yüzde 18 oy oranı ile bu dönem meclise 2 milletvekili göndermiş bulunuyoruz. Allah vatana ve millete hayırlı kılsın” şeklinde konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT