MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, yeni kabinede Gaziantep'ten seçilen milletvekillerinden bakan olmama ihtimali olduğu yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, "Umarım AKP, bu kadar oy aldığı şehire bir bakanlık verir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seçimlerde oylarının düşmesinin nedenleriyle ilgili bir rapor sunduklarını belirten Taşdoğan, "Raporumuzu genel başkanımıza arzettik. Bütün iller raporlarını verdiler. Türkiye genelinde bir değerlendirme yapacaklar" dedi.

MHP'DE GAZİANTEP EN ÜST DÜZEYDE TEMSİL EDİLİYOR

Gözlerin çevrildiği yeni kabinede Gaziantep'ten bir bakanımız olup olmayacağıyla ilgili de Taşdoğan, "Gaziantep Milletvekili Sayın Ümit Özdağ, genel merkez divan kurul üyesi oldu. MHP'de Gaziantep en üst düzeyde temsil ediliyor. Umarım AKP'de bu kadar oy aldığı şehire bir bakanlık verir. Yeni kabinede Gaziantep'ten bir bakan olmayacağı yönünde kulağımıza bazı şeyler geliyor" diye konuştu. 'Dersimize çalışıyoruz' diyen Taşdoğan, "Birinci parti olmak istiyoruz. Eksiklerimizi, yanlışlarımız neler bunları tesbit ediyoruz, şapkamızı önümüze koyduk düşünüyoruz" dedi. Meral KINACILAR