MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, milletvekili adayları ile birlikte Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Taşdoğan, “Milletimiz için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Seçim sonuçları inşallah kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

Taşdoğan, milletvekili adayları Mezine Sırakaya, Halil Beyazay ve MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Ökkeş Şentürk ile yaptığı ziyarette 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulunduklarını söyledi.

İŞİMİZE BAKIYORUZ

Ziyaretleri için MHP heyetine teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sanayiciler olarak kent ve ülke ekonomisi için daha fazla üretim yapmaya gayret ettiklerini belirterek, “Biz işimize bakıyoruz. Daha fazla nasıl üretim ve istihdam sağlarız onun yoluna bakıyoruz. 5. Organize Sanayi Bölgesi’nin arsa dağıtımını yaptık. Şu anda 73 tane tesis burada üretim yapıyor ve 117 tane tesisin inşaat çalışması devam ediyor” dedi.

KİMLER KATILDI ?

Konukoğlu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Seçim sonuçları ne olursa olsun ülkemize elbirliğiyle sahip çıkalım” ifadelerini kullandı. Ziyarette GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi, Cevdet Akınal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhan Sağım, Ali Özpolat, Mustafa Özgüler, Yıldırım Mermer, Ercan Sayın ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu. BÜLTEN