(İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran'da gerçekleşecek olan milletvekili genel seçiminde aday gösterilecek isimleri akşam saatlerinde açıklanmasının ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan listeyi değerlendirdi.
İsimlerin netleşmesinin ardından açıklamada bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’teki en iyi ve iddialı listeyi MHP’nin çıkardığını söyledi. Partilerin listelerini bakıldığında MHP’nin seçime bir adım önde başlayacağını ifade eden İl Başkanı Taşdoğan, “Öncelikle listemiz tüm şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Listeye giren arkadaşlarımız da giremeyen arkadaşlarımız da bu hareketin birer evladıdır. Listemiz diğer partilerin listelerine göre Gaziantep’teki en iyi listedir. Genel Merkezimiz herkesi dinlemiş ve gereken kararı vermiştir. Tabanımızda listeyi beğendi. Bu liste MHP’nin iktidarlık yoluna bir adım önde başlaması demektir. Listeye giren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Gaziantep’te MHP şaha kalkacaktır. Listeye giremeyen arkadaşlarımız da bizim canımız, ciğerimiz bir parçamızdır. Onlar yine bu teşkilatın içinde yine bu teşkilata, vatanı ve milleti adına çalışmaya devam edecek kardeşlerimizdir. MHP aday olanı ve olmayanıyla şaha kalkmış geliyor. İnşallah bunun sonu iktidarlık olacaktır” diye konuştu.
EDİP SEMİH YALÇIN’A TEŞEKKÜR
MHP İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın’a ise, yaptığı hizmetten dolayı teşekkür etti. Edip Semih Yalçın’ın Gaziantep’e önemli artıları olduğunu vurgulayan Taşdoğan, “Şuan Gaziantep Milletvekilimiz ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız olan Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’a Gaziantep adına yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.