MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'a seçim bölgesi Gaziantep'ten destek gelmedi. Özdağ'ın MHP milletvekili olmadığını belirten MHP Gaziantep il teşkilatı, 10 Temmuzdaki kurultaya katılacaklarını ifade ederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tem destek verdi.

MHP Gaziantep il binasında gerçekleşen basın açıklamasında MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Genel Merkezin belirlediği 10 Temmuzdaki kurultaya katılacaklarını söyleyerek, “Masrafları tamamen helal olan, bayramdan sonraki ilk pazar 10 Temmuzda liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve teşkilatlarımızın davetine uyarak, tam kadro Ankara Arena stadında olacağız. Bu bayrağı düşürmeyeceğiz, oyunu bozacağız” dedi.

“MHP BU OYUNLARI BOZACAK”

"Biz çok oyun gördük" diyen Taşdoğan, “Ülkemiz ağır sorunlarının çözümünde, huzur, birlik ve dirliğinin son kalesi partimiz MHP üzerinde son 6 aydır dozu artan bir oyun tertip edilmektedir. 47 yıllık tarihimizde çok oyun gördük, çok oyun bozduk. Biz oyun bozmada ustayız, inşallah bunu da bozacağız. Ülkemizin MHP’ye en çok ihtiyaç duyduğu, ekonominin daraldığı, morallerin bozulduğu bugünlerde, kara bulutları dağıtacak yegane güç MHP’dir” şeklinde konuştu.

"ÜMİT ÖZDAĞ MHP MİLLETVEKİLİ DEĞİLDİR"

Taşdoğan, Ümit Özdağ'ın MHP'nin değil, Gaziantep'in milletvekili olduğunu söyleyerek, "Ümit Özdağ Gaziantep Milletvekilidir, MHP'nin değildir, dolayısıyla Ümit Özdağ Gaziantep'in 12 milletvekillinden biridir. Bu vekiller Gaziantep'e ne hizmet veriyorsa o da o hizmeti verir" ifadelerine yer verdi.