GÖR:GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Besni Caddesindeki Bağlıcalılar kıraathanede yapılan ve 293 delegenin yarısından fazlasının katıldığı kongrede tek liste ile seçime gidildi. MHP Araban İlçe Başkanı İskender Gör, "Genel Başkanımız milli bir sorumluluk üslenmiştir. Araban ilçe teşkilatı olarak, bizler de ülkemiz için devletimiz için, milletimiz için, bayrağımız için, milli birlik ve beraberliğimiz için gece ve gündüz demeden aynı sorumlulukla çalışacağız. Bu ülke için yeminimiz olduğunu, vazgeçilmez olduğunu asla unutmayacağız" dedi.

KILIÇ:BAHÇELİ KÖTÜ BİR PROJEYE İMZA ATMAZ

Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç ise, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Evet diyeceğiz. Sayın Devlet Bahçeli ülkemiz için kötü olacak olan hiçbir projenin altına imza atmaz. Yeni anayasa için Türkiye ye diktatörlük getirecek diyorlar. Asıl diktatörlük 1982 yılında askeri darbe döneminde yapılan ve bu gün idare edildiğimiz anayasamızdadır"diye konuştu.

TAŞDOĞA:EVET OYU KULLANACAĞIZ

'Yeni anayasaya Milliyetçi Hareket Partisi’nin şu kadarı evet diyecek, şu kadarı da hayır diyecek' diye bizi toto kuponuna çevirdiler' diyen Muhittin Taşdoğan, "Kesinlikle onların dediği gibi değiliz. O birkaç kişinin dışında MHP'lilerin tamamı yeni anayasa için 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde evet oyu kullanacağız. Türkiye'de şimdiye kadar hiç bir kral seçilmiş mi ki şimdi de seçilsin" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

İskender Gör başkanlığındaki yönetim kuruluna Zadin Karakuza, Memik Beldek, Bahri Özlü, Vakıf Türközü, Ahmet Korkut, Ömer Kömesu, Cengiz Yıldırım, Vakkas Yerleşmiş, Haci Mehmet Görgel, Mecit Çalışkan, Ali Bağcı, Hasan Güzeyler, Mümtaz Öztürk, Fevzi Güneş seçildi. İHA