Gaziantep Üniversitesi’nin binlerce mezununu bir araya getirecek olan GAÜN 2.Geleneksel Mezunlar Buluşması 17-18 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Etkinlik, 17 Mayıs Cumartesi günü 09.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak. GAÜN mezunlarının kayıtlarını yaptırıp, hediye sunumunun ardından, müzik ve halk oyunları gösterisi düzenlenecek. Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve bazı katılımcıların konuşmalarının ardından, ‘Geçmişten Bugüne GAÜN/Hatıralar Video Projeksiyon Gösterisi’ gerçekleştirilecek. Bu gösterinin ardından ise mezunlar ve hocalar hatıralarını anlatacak. GAÜN mezunlarının başarı ve kariyer hikâyelerinin yer aldığı sunumdan sonra öğlen yemeğine geçilecek. Katılımcılar, bölümlerini gezip, bölüm arkadaşlarıyla buluşarak geçmişi yad edecek.

UNUTULMAYACAK ANLAR

GAÜN mezunları buluşmanın ikinci gününde ise şehir turuna çıkacak. Bu kapsamda, Hayvanat Bahçesi, Zeugma Mozaik Müzesi, Bey Mahallesi ve Eski Antep Evleri, Üniversite Tarihi Konakları ve Havra, Kale altı ve Bakırcılar Çarşısı, Botanik Bahçesi ve 100.Yıl Parkı gezilecek. Tüm GAÜN mezunlarını bu buluşmaya davet eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “Eminim bu etkinlik, üniversitemizin mezunlarına unutamayacakları anlar yaşatacak” dedi. BÜLTEN