Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2014 eğitim öğretim yılını 8. sınıfların Mezuniyet Töreni'yle tamamladı. Başarılarla geçen yılını tamamlayan Gaziantep Bahçeşehir Koleji , okul bahçesinde düzenlenen görkemli törende, duygu dolu ve bir o kadar da gururlu bir gece yaşadı ve yaşattı.

Kep törenine Gaziantep Bahçeşehir Koleji Müdürü Selda Şener ve Lise Müdürü Aydın Turan ile çok sayıda davetli katıldı. Okul Müdürü Selda Şener, "Bahçeşehir Kolejleri’nde dünya standartlarında aldığınız mükemmel eğitim kalitesiyle gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Ulusal ve uluslararası çalışmalarınızla ülkemizi gururla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır. Gideceğiniz her yere başarı, azim ve kalite götürünüz” dedi.

YAŞ KÜTÜĞÜNE PLAKET ÇAKTILAR

Düzenlenen törende yapılan konuşmaların ardından 2013-2014 eğitim öğretim dönemi okul birincileri Ece Gözaçan ve Helin Baydilek tarafından yaş kütüğüne plaket çakılırken, okul 2. leri Özgesu Aras, Sevgi Küçükosmanoğlu ve okul 3. sü Cem Nurlu’ya günün anısına başarı belgesi ve plaketleri verildi.2014 TEOG’da tam puan almaya hak kazanan Betül Erdoğan yaptığı konuşmada , bugünlere gelmesinde emeği olan okul idaresine, öğretmenlerine ve ailesine çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Öğrenciler alkışlar altında keplerini fırlatarak mezun olmanın heyecanını yaşarken törene katılan ailelerin duygulu anlar yaşadığı görüldü. Öğrenciler ve veliler törenin sonunda söyledikleri marşın ardından kokteyle katıldılar. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT