Bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atarak metrelerce sürüklenen otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

TAKLA ATTI KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Araban ilçesi istikametine gitmekte olan Resul T. yönetimindeki 27 R 7887 plakalı otomobil, 4. Organize Sanayi Bölgesi civarında başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Refüjdeki aydınlatma direğini yerinden söken otomobil, takla atarak karşı şeride geçti. Metrelerce sürüklenen otomobil dere yuvarlanmadan son anda durdu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Olay yerine gelen polis başka bir kazanın yaşanmaması için çevre güvenliği aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise hurda yığınına dönen araçtan burnu bile kanamadan çıkan sürücüyü sağlık kontrolünden geçirmek istedi. Ancak ilk yardımı kabul etmeyen otomobil sürücüsü, aracının başında polislerle birlikte çekici bekledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araç çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. İHA