Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, önümüzde ki hafta kendi evinde konuk edeceği Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi – beyazlı futbolcular, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde Gaski Tesisleri'ndeki antrenmana kültürfizik hareketleriyle başladı. Kuvvet çalışması yapan temsilcimiz, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi.

DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Geçen hafta deplasmanda aldıkları Kayseri Erciyes galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Taraftarımızla buluşurken hem insanlara pozitif bir enerji vermek hem de kazanmak istiyoruz. Taraftarımızla beraber bütün bunları yapmak adına çalışmalar devam ediyor. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Eksiklerimiz var ama bu eksikleri de tamamlayacağız. Daha da iyi hale geleceğiz” dedi.

TARAFTARIMIZLA GÜÇLÜ OLURUZ

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Erciyes maçında elde edilen galibiyetin camiayı kenetlediğini ifade eden Açıkgöz, “Ligin 4. haftasında güzel bir oyunla Altınordu maçını da kazanmak istiyoruz. Rakip henüz galibiyet alamadı ve son sırada yer alıyor bu da onları daha tehlikeli kılıyor. Çok zor bir Altınordu maçı oynayacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz, kendi gücümüzü de biliyoruz. Taraftarlarımızın maça gelmesini istiyoruz. Desteklenmeyi bekleyen ve onlar için oynayan iyi bir takımları var. İyi bir takım oluşturduk artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. On ikinci adamımız yanımızda olduğu sürece bu ligde her takımı yeneriz. Deplasmanda oynadığımız takımlar, taraftar gücüyle çok maç kazanıyor. Artık onları Altınordu ile başlayan seride yanımızda görmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU