PTT birinci ligde geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Antalyaspor’a farklı mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da hazırlıklar başladı.

Cumartesi günü kendi evinde Elazığspor’u ağırlayacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz, ligde ki ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Gaski tesislerinde yapılan çalışmada futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Ligde ki galibiyet özlemine Elazığspor maçıyla son vermek istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “Ligin ilk 4 haftasında istediğimiz sonuçlarla sahadan ayrılamadık. Artık kendimize yakışanı yapmalıyız ve hanemize 3 puanı yazdırmalıyız. Bu takıma ben inanıyorum, gerçekten kadromuzda birbirinden deneyimli futbolcular yer alıyor. Şu anda en büyük handikabımız takım kimliğini tam olarak oturtamadık. Artık sezonun beşinci haftasına geldik ve bu hafta elde edeceğimiz galibiyetle çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

SABIR İSTİYORUM

Gaziantepli futbol severlerin endişeye kapılmamalarını isteyen Sağlam, “Bu takım bizim oyun mantalitemizi çözdüğü zaman ben inanıyorum ki ligin en tehlikeli takımı olacak. Taraftarlarımızdan sadece sabır etmelerini istiyoruz. Gaziantep halkının desteğine her zaman ihtiyacımız var bu günlerde onların yanında olduğunu hissetmek bize güç verecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu hafta sonu Elazığspor karşısında beklenilen patlamayı yapacak ve taraftarlarına bayram hediyesi verecektir” şeklinde konuştu.