PTT birinci ligde Gaziantep’i temsil eden Büyükşehir Belediyespor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı hazırlık maçıyla değerlendirecek.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun daha önce çalıştırdığı Mersin İdmanyurdu ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan mavi – beyazlı temsilcimizde kadroya giremeyen futbolcuların son durumu gözden geçirilecek.

Spor Toto Süper lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile Mersin Arenada oynanacak karşılaşma bugün saat 15.30’da başlayacak.

PTT 1. ligin 26. haftasında kendi evinde Osmanlıspor ile önemli bir maça çıkacak olan mavi – beyazlı temsilcimizde teknik direktör Hakan Kutlu haftayı hazırlık maçıyla değerlendirmek istiyor.

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Milli takım nedeniyle verilen arada maç eksiği bulunan futbolcularımızın genel durumlarını görmek adına Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız hazırlık maçı bize iyi bir fırsat olacak. Önümüzde ki hafta oynayacağımız Osmanlı maçı bizim adımıza oldukça önem taşıyor. Bu nedenle ciddi bir rakiple yapacağımız müsabaka iyi bir hazırlık maçı olacak” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU