MERKEZ Parti teşkilatlanma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor. Teşkilatlanma çalışmalarında 2015 seçimlerine katılma barajı aşıldı. Merkez Parti 54 ilde resmi olarak İl Başkanlıklarını faaliyete geçirdi.

Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, K.Maraş, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Ş.Urfa, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce'de İl Başkanlıkları oluşturuldu ve resmi olarak faaliyetlerine başladı.

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Haluk Pirimoğlu yaptığı açıklamada "Çığ gibi büyüyoruz. Türkiye'nin her noktasından partimize katılım ve yoğun ilgi var. Ay sonuna kadar tüm illerimizi tamamlayacağız ve ilçelerimize sıra gelecek. 2015 seçimlerine Merkez Parti büyük bir güç olarak girecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz iktidar yoludur" dedi. DHA