(İHA) - Merinos Halının her yıl geleneksel olarak Dülük ormanlarında düzenlediği bahar şenlikleri başladı. İki hafta sonu devam edecek olan bahar şenliğinde tüm merinos çalışanları bir araya geliyor. Geleneksel bahar şenliklerinde Merinos’ta 15 yılını tamamlayan çalışanlara hizmet plaketi ve altınları düzenlenen törenle verildi.
Merinos Halı tarafından Geleneksel olarak düzenlenen ve iki hafta süren bahar şenliklerine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ve tüm Merinos çalışanları katıldı. Dülük ormanlarında yapılan bahar şenliklerinde Alleben Meşk gurubu müzik ziyafeti verirken Merinos çalışanları müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Merinos Halı’da 15 yılını tamamlayan çalışanlara yaptıkları hizmetten dolayı hizmet plaketi ve altın verildi. Şenliklerin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu firma olarak çalışanlarına önem verdiklerini belirterek son dönemlerde piyasanın daralmasıyla birçok sektörde sınırlı sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek “Şirketimizin temel taşını oluşturan çalışanlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merinos olarak en önemli değerimiz çalışanlarımızdır. Herkes bilir ki Merinos çalışanları bir aile gibidir. Her çalışanımız önemlidir. Çalışanlar arasında hiçbir zaman ayrım yapılmaz ve bu günlere gelmemizdeki en önemli katkıda onlarındır. Merinos çalışanları olarak hep birlikte el ele vererek tüm zorlukları aşacağız. Dün olduğu gibi bu gün de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bahar Şenliklerinde 15 yılını tamamlayan çalışanlara plaket ve altınlarını düzenlenen törenle verildi. Şenliklerin iki hafta sonu devam edeceği bildirildi.