Gaziantep Valiliğinin geçtiğimiz yıl düzenlediği Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor kampanyası kapsamında Emniyet Müdürlüğüne 5 adet araç bağışlayan Merinos’a düzenlenen törenle onur ödülü verildi.

Konuyla ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Gaziantep Valiliğinin 2013 yılında Emniyet Müdürlüğünün araç ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen “Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor” kampanyasına 5 araç bağışlayarak katkıda bulunan Merinos’a onur ödülü verildi. Düzenlenen törende onur ödülünü Merinos AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu Gaziantep Başsavcısı Abdullah Bayır’ın elinden aldı. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlara çeşitli katkılar sağlayan Merinos AŞ. Emniyet müdürlüğünün ihtiyaçları doğrultusunda araç kampanyasına birinci sırada katıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Emniyet müdürlüğüne 5 adet araç bağışladıklarını ifade eden Merinos AŞ Yönetim Kurulu başkanı Ali Erdemoğlu “ Emniyetimizin her türlü ihtiyacını elimizden geldiği kadar karşılayama gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl düzenlenen araç bağış kampanyasına 5 araç bağışlayarak katıldık. Ayrıca emniyetimiz için Merveşehir mahallesinde ihtiyaç duyulan Mehmet Erdemoğlu Polis Merkez Amirliği binasını da tamamlayarak emniyetimize teslim ediyoruz. Kentimizin huzur ve güveni için Gaziantepli sanayici işadamlarımız ve vatandaşlarımız gereken özeni göstermektedir” dedi. HABER MERKEZİ