Türkiye Voleybol Federasyonunun organize ettiği Genç Kızlar grup şampiyonasında mücadele eden Merinos, iddialı rakibi Bor Ömerpenspor’u 3 – 0 mağlup etti.

Antrenör Ali Bağcı gözetiminde çıktığı ilk maçında rahat bir gelibiyet elde eden mavi meleklerin genç kızları hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Merinos Spor 3. Lig D gurubunda şampiyon olan bayan voleybol takımının arkasından Genç Kız Voleybol Takımı da ilk maçından başarıyla ayrıldı.

Merinos Spor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yavuz, Gaziantep’in adını şerefle temsil edeceklerini ifade ederek şöyle dedi, “Merinos Spor olarak bayan voleybolunda ciddi çalışmalar yapmaktayız. Bu sezon bayanlarda 3. Lig D gurubunda şampiyon olduk ve Gaziantep’in adını altın harflerle yazdırdık. Şimdi Yıldız Kız Voleybol takımımız gurupta şampiyon oldu ve yarı finale yükseldi. Hedefimiz final oynamak ve şampiyon olarak dönmektir. Yıldız Kız Voleybol Takımımız aynı zamanda 3. Ligde mücadele eden takımımızın alt yapısını oluşturmaktadır. Bu nedenle minik ve yıldız takımlarımıza aynı önem gösteriyoruz. Şu ana kadar sporcularımızın çoğunluğu alt yapıdan yetişmiş ve as takımda görev almıştır. Bundan sonrada alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Yıldız Kız takımımızın şampiyon olacağına inanıyorum”

MUHARREM TÜRKOĞLU