Merinosspor kulübü bünyesinde mücadele eden Yıldız kız ve Genç kız voleybol takımları Türkiye yarı finallerine yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye Voleybol liginin önemli kulüplerinden olan Merinos spor kulübü 3. Ligde mücadele eden takımının gurup şampiyonu olmasının ardından yıldız ve genç kızlar voleybol takımına Türkiye yarı finaline yükseldi. Yıldız Kız voleybol takımının 16-18 Mayısta Elazığ’da yapılacak olan yarı finale katılacağı, Genç kızlar voleybol takımının ise 25-27 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye yarı finaline katılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Merinosspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz alt yapıda en başarılı kulüp olduklarına dikkat çekerek yarı finallerden başarı ile döneceklerine inandıklarını belirterek, “Merinos spor kulübü olarak iki yıldan beri Türkiye 3. Liginde mücadele etmekteyiz. Bu yıl gurup şampiyonu olarak ligi tamamladık. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Bunun meyvelerini de almaya başladık. Yıldızlarda ve Genç kızlarda Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandık. Başarılarımızı yarı finallerde de devam ettirerek Türkiye finaline katılmak istiyoruz. Bunun için tüm çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Sporcularıma ve hocamıza güveniyorum” dedi. BÜLTEN