İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve Yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Şehrin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette şehrin geleceği için doğru olan her konuda birlikte mücadele etmek gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı. Meriç, “Gaziantep’teki en önemli sorunlardan birisi trafik konusudur. Bunun yanı sıra imar alanları ve uygulamalarıdır" dedi.

Ziyaret sırasında şehrin geleceği için her konuda birlikte hareket edilmesinin önemli olduğuna dikkat çekildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin geleceğini ilgilendiren konularda tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlik hareket edeceklerini, komisyonlarda odalardan temsilci alacaklarını ve sorunların çözümü noktasında doğrular üzerinde birlikte hareket etmek istediklerini ifade etti.

DOĞRUNUN ARKASINDAYIZ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, Gaziantep’in önemli sorunları olduğuna dikkat çekerek, “Gaziantep’teki en önemli sorunlardan birisi trafik konusudur. Bunun yanı sıra imar alanları ve uygulamalarıdır. Biz mesleğimizi ilgilendiren konularda belediyemize her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Trafikten imara, parkomattan, kavşak düzenlemelerine ve her türlü halkı ilgilendiren konularda biz varız. Katkı sağlamaya hazırız. Önemli olan Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyeler eş zamanlı ve uyumlu çalışmasıdır. Bir karar alındığında bunun ilçe belediyeleriyle birlikte uygulamaya konulması ve ortak akılla hareket edilmesi gerekir. Sivil toplum kuruluşları olarak doğru yapılan her şeyin arkasında oluruz” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT