Gaziantep inşaat mühendisleri Odası tarafından geleneksel hale gelen Kış Balosunda bu yıl Funda Arar rüzgarı esti. İnşaat mühendisleri aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendiler. Baloda ayrıca meslek hayatında kırk yılını ve yirmi beş yılını dolduran inşaat mühendislerine düzenlenen törenle birer anı plaketi verildi.

Gaziantep Teymur Continental Otelde düzenlenen 4. geleneksel İnşaat Mühendisleri Odası Kış Balosuna Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Şeker, Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı Osman Toprak ile genel sekreter Deniz Köken ile TMMOB genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve inşaat mühendisleri katıldılar. Yerel sanatçı Bartu’nun da sahne aldığı baloda İnşaat mühendisleri odasına kayıtlı meslek hayatında kırk yılını ve yirmi beş yılını tamamlayan inşaat mühendislerine birer plaket verildi. Meslek hayatında yirmi beş yılını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ise plaketini babası Asım Meriç’in elinden aldı. Ayrıca balonun düzenlenmesine katkı sağlayan sponsor firma ve kişilere de plaket verildi.

MERİÇ'TEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yaptığı açılış konuşmasında meslekte yirmi beş ve kırk yılını dolduran oda üyelerine ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Balo ve diğer tüm etkinliklerin meslektaşlar arasındaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği artırdığına dikkat çeken Melih Meriç “ Göreve başladığımız günden bu güne kadar en önem verdiğimiz şey meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek olmuştur. Balo ve diğer sosyal etkinliklerin asıl amacı budur. Geleneksel hale getirdiğimiz Kış Balosunun bu yıl dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Odamız bir sivil toplum kuruluşu olarak hem kendi mesleğimizle ilgili hem de ülkenin sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapmaktayız. Bizlerde bu noktadan hareketle mesleğimizin sorunlarının çözümü konusunda ciddi çalışmalar yaparken ülkenin sorunlarına duyarsız kalmıyoruz. Şehrimizle ilgili yapılan tüm çalışmalara katılarak görüşlerimizi ortaya koyuyor ve takipçisi oluyoruz. Bu geceye katılan ve katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bizi bu gecemizde yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Funda Arar hanımefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Funda Arar uzun süre sahnede kalarak geceye katılan misafirleri coşturdu. Üstün bir performans sergileyen Funda Arar saatlerce sahnede kaldı ve unutulmaz bir geceye damgasını vurdu. Konser sonrasında ünlü sanatçı Funda Arar’a çiçek ve hediyeler takdim edildi.