Antalyaspor kulüp başkanı Gültekin Gencer, Gaziantepspor ile sözleşmesi eren kaleci Karcemarskas ile sezon içerisinde 3 defa konuşmalarına rağmen menajerlerinin piyasayı kızıştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Yaptığı transferlerle futbol severleri hayrete düşüren Akdeniz temsilcisi dünya yıldızlarını kadrosuna kazandırmaya devam ederken, Karcemarskas’tan ise vaz geçti.

Antalyaspor kulüp başkanı Gültekin Gencer Karcemarskas ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi: Kaleciyle ilgili Gaziantepsporlu Karcemarskas'ın transferi aylardır gündemde. Kendisiyle defalarca konuştuk. Değişik dönemlerde de anlaştık ancak Karcemarskas ve ekibinin, kulüpleri birbirine düşürdüğü herkes tarafından görüldü. Bize geliyor 'şu kulüp bunu verdi' diyor, başka takıma gidiyor ' Antalyaspor bunu verdi, Osmanlıspor bunu verdi' diyor. İmza atma imkanımız varken artık kendisiyle ilgilenmiyoruz. Boşu boşuna Türk futbol takımları bu tip oyuncular yüzünden birbirine zarar vermesin. Fornezzi ve Ozan ile devam edeceğiz. Türk kaleci transferiyle ilgili kararımızı verdik. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan ile imzamızı atacağız."

SPOR SERVİSİ