Suriye'nin Afrin bölgesinin terör örgütü PYD/PKK'dan temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Nizip Ticaret Borsası ve Fıstıkçılar Sitesi iş birliğiyle temin edilen 1 ton Antep fıstığı Kilis'e gönderildi.

ORTAK ÇALIŞMA YAPTIK

Kilis'e gönderilen Antep fıstığının Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere dağıtılacağını belirten Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, zor şartlarda görev yapan askerlere gönderilmek üzere Nizip Fıstıkçılar Sitesi'yle ortak bir çalışma yaptıklarını söyledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Sarı, bundan sonra da bu tür yardımların süreceğini belirterek, şunları ifade etti: ''Aslında yapılan bu çalışma bir gönül alma, bir destek çalışmasıdır. Biz vatanımız için canımızı vermeye hazırız. Kahraman askerlerimizi Allah muzaffer eder inşallah. Bizler ülkemizin bölünmez bütünlüğü her zaman canımızla başımızla kanımızla görev yapmaya hazırız. Eğer gerekirse bizlerde askerlerimizle birlikte cephede savaşmaya hazırız. "

1 TON FISTIK

Nizip Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Ahmet Polat da Fıstıkçılar Sitesi esnafından temin edilen 1 ton fıstığın Suriye'nin Afrin bölgesinde operasyona katılan askerlere verileceğini ifade ederek, ''Fıstıkları zor şartlarda görev yapan askerlerimize ulaştıracağız. Bütün dualarımız vatanımızın bütünlüğü için görev yapan askerlerimizledir. Allah onların yardımcısı olsun.'' dedi. AA