PTT birinci ligin 31’inci haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir’de hazırlıklar sürüyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını devam ettiren mavi – beyazlı kulüpte sakat futbolcuların iyileşmesi ile birlikte antrenmanlar tam kadro devam ediyor. Antrenman sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Mehmet Polat, ligde kalan 8 haftalık periyot adına oldukça umutlu konuştu.

İNANILMAZ İSTEK VAR

Ligde ki gerçek rakiplerinin Adanaspor olduğunu ve kendileri açısından zor bir maç yaptıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Rakip beklediğimizin dışında bir sistemle sahaya çıktı. 5’li orta sahayla çıktılar, Ergin, Uche ve Taha’yı oynatmadılar.1 puana gelmişlerdi bizde ona göre mücadele ettik. Deplasmanda kontratak uygulayacaklarını da biliyorduk. Takım arkadaşlarım ellerinden geldiğinin en iyisini yaptılar, bizimde isteğimiz bu doğrultudaydı. Arzularından dolayı onları kutluyorum, oynayan oynamayan hiç fark etmiyor. Üç haftadan beri inanılmaz bir istek var ve bu isteği yukarıya doğru nasıl çıkartırız onun mücadelesindeyiz. İlerleyen haftalarda bu şekilde devam ederlerse ki ben edeceklerine inanıyorum. Çünkü hepsi de pırıl pırıl istekli ve arzulu çocuklar. İnanıyorum ki güzel günler bizi bekliyor” dedi.

HER TAKIMI YENEBİLECEK KALİTEDELER

Ligin yukarısının aşağısının olmadığını her takımın birbirini yenecek durumda olduğunu ifade eden Polat, “Bizim çocuklarımız da her takımı yenebilecek kalitedeler. Biz bir hava yakalayıp, her maçı kazanmak için çıkacağız. Kalan haftaların hepsi zor olacak kolay maç yok artık bu biz her maça aynı istek, arzı ve şevkle çıkacağız. Takımların konumları bizi ilgilendirmiyor, kenetlenmemizi sahada beyin olarak yerleştirirsek çok güzel günler bizi bekliyor” dedi.

TARAFTARLARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Kendisinin yıllardan beri Gaziantep’te futbol camiasının içerisinde olduğunu belirten Polat, “Hem Gaziantepspor alt yapısından yetiştim, Büyükşehir Belediyespor ’da ve 8 yıl Gaziantepspor’da oynadım. 4 yıllık kaptanlık yaptım, ister istemez sevdiğimiz insanlar geliyorlar. Yine bize destek olsunlar, gelsinler maçlarımızda tribünlerde olsunlar. Ligde 8 haftamız kaldı bu süreçte bize ellerinden gelen desteği versinler. Taraftarlarımızın gelmesinden mutlu oluyorum, onlara teşekkür ediyorum. Demek ki güzel bir şeyler bırakmışız, Allah onların hepsinden razı olsun. İlerleyen haftalarda çok güzel daha işler yapacağız” dedi.

BAŞKANIMIZ DESTEK VERİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un şehir takımı olduğunu açıklayan Polat, “Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle ve siyasi konumu nedeniyle eski kulüp başkanımız Sayın Ünsal Göksen, ayrılmak zorunda kaldı, tabi onun yerine bu işi bilen ve kulübün içerisinde kalan ve bizimle beraber bu havayı teneffüs eden bir abimiz geldi. Nurettin Özkaya, bundan sonra ki dönemde biz nasıl oyunculara abi – kardeş gibi davranıyorsa başkanımızda bize o şekilde bize destek veriyor. Ünsal beyde destek veriyordu o konuda bir sıkıntı yoktu ama şu anki süreç bunu gerektiriyor. Bundan sonra ne olacak bilemiyorum ama artık seçimi beklemek durumdayız” dedi.