Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Kaplan Kardeşler Halı’yı ziyaretinde “Yatırımların devamı ve istihdamın arttırılması için güçlü siyasi istikrar gerekiyor. Halı sektörü Gaziantep ve Türkiye’nin olmazsa olmazı haline geldi. Dünya halı pazarlarının en önemli aktörü Gaziantepli halıcılarımızdır.”dedi

'1 Kasım toplumun ve ülkenin bütün kesimleri için olduğu kadar bu sektörün de atılımcılarını sürdürebilmesinde önemli bir milattır' diyen Erdoğan, "Güçlü ve büyük ekonomiler için güçlü siyasi iradenin olması gerekir. 13 yıllık hizmet sürecimizde Türkiye’yi nereden nereye götürdüğümüz ortada. Bundan sonraki süreçte de başlanan hizmetler tamamlanacak ve özellikle sanayimizin gelişim hamlesi devam edecektir.” dedi.

GAHİB ve Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan’da bu seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini ifade ederek güçlü siyasi istikrara herkesin ihtiyaç duyduğunu, ekonomik kalkınmaya paralel olarak yeni yatırımlar içinde siyasi belirsizliğin bir an önce ortadan kalkması gerektiğini ifade etti. Fabrikada görev yapan mavi ve beyaz yakalı personelle de görüşen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan 1 Kasım erken genel seçimleri için destek istedi.