Kırmızı - Siyahlılarda, Bart Van Hintum, Anton Putsila, Davy Angan ve Mohammed Fatao, teknik direktör İbrahim Üzülmez’in talebi ve yönetimin kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez’in Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada bazı futbolculardan vaz geçerim demesinin ardından dört yabancı futbolcu kadro dışı kaldı.

SAHA İÇİNDE TERLEYECEK

Teknik patron Üzülmez, memnun olmadığı futbolculardan dolayı yapmış olduğu açıklamada şunlara değindi:

“Formalarına sahip çıkmaları ve saha içinde terlemeleri gerekiyor. Hep beraber sinerji yakalayıp, karakter göstereceksek ben sonuna kadar varım. Rakibi analiz ettiğimizde neler yapması gerektiğini söylememize rağmen söylediklerimiz şekilde gol yedik. Bizim ayağa kalkmamız gerekiyor, oyuncuların da bir an önce kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor” dedi.

KİMSE VAZ GEÇİLMEZ DEĞİL

Bir kere şunu söyleyeyim kimse vazgeçilmez değildir. Bu benim içinde geçerlidir. Her zaman hayatta olumlu bir şekilde gidemezsiniz. Kötü gittiğiniz zamanlarda da. Bir karakter göstermeniz gerekiyor. Ben burada takım yetersizdir gibi şeyler söylemek istemiyorum. Sonuçta camianın içinde bizde varız.

MEMUR ZİHNİYETİNDEKİLERİ AYIKLAYACAĞIM

Bugün İbrahim Üzülmez var yarın gider. Bu takım Gazianteplilerin takımı. Oyuncularımın da şunu bilmesi gerekiyor, artık mücadele eden aramızda kalacak. Mücadele içerisinde olmayan memur zihniyetinde olanları ayıklayacağım. Kabullenemiyorum. Böyle mücadeleyi kabullenemiyorum. Futbolda sonuç alırsınız. İlk defa kaybetmiyorum, yine kaybedeceğim. Ama bu şekilde kaybetmek oyuncularımıza kentimize yakışmıyor” dedi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ