Medical Park Gaziantep Hastanesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 5. Ponko Uçurtma Şenliği’ne sponsorluk yaptı. Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi bahçesinde düzenlenen şenlik, çocukların müzik eşliğinde uçurtma uçurması ve Gaziantep Medical Park Hastanesi maskotunun yaptığı gösterilerle devam etti.

RENK CÜMBÜŞÜ

Şenlikte gökyüzüne bırakılan uçurtmalar renk cümbüşü oluşturdu. Havanın güzel olması ve rüzgarın ahenkli esmesiyle çocuklar rengarenk uçurtmaları gökyüzüne salarak doyasıya eğlendiler ve baharı karşıladılar. Çocuklar şenlik alanında, aileleri, doktorları ve öğretmenleriyle uçurtmalarını en yükseğe uçurmanın keyfini yaşadılar. Onkoloji Hastanesi Pediatrik Onkoloji ve Hematoloji bölümünde yatarak tedavi gören çocukların uçurtmaları Gaziantep uçurtmacılar derneği tarafından uçurtulurken; şenliğe katılamayacak durumda olan yatan hastalara uçurtmaları verilerek onlar için palyaço gösterisi düzenlendi.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI

Gaziantep Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Uz. Dr. Sadreddin Haksal, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde düzenlenen 5. Ponko Uçurtma Şenliği’nde çocuklarla birlikte olmanın kendilerini mutlu ettiğini ve tedavi gören çocukların ve ailelerinin moral ve motivasyonu açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayarak bu şenliği düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi. BÜLTEN