Şehitkamil Belediye meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında CHP'li meclis üyeleri Gaziantep'in güvensiz bir şehir haline geldiğini belirterek iktidarı eleştirdiler ve önlem alınması gerektiğini vurguladılar.

BAYDİLEK:GÜVENSİZ ŞEHİR OLDUĞUNU DİLE GETİRMİŞTİK

CHP Grup Başkanvekili Ahmet Baydilek, “Geçen ay görüşülen faaliyet raporunda bu şehrin güvensiz bir şehir olduğunu dile getirmiştik. Maalesef haklı çıktık. Gaziantep teröre yataklık yapan bir şehir olarak anılıyor. Biz öğrenciyken,3 gün tatil için 20 saatlik yolu gelirdik. Bu şehre gelmek için can atardık. Şimdi insanlar şehrimizden göç ediyorlar. İktidar partisi bir an önce gerekli tedbirleri alması gerekiyor. Bizden yardım istediğiniz sürece elimizden geleni yaparız. Eğer yardım istemezseniz de, gerekli uyarıları yapmak zorundayız. Sizlerde buna sabır göstermek zorundasınız” dedi.

SUCU:GAZİANTEP BOMBACILARLA ANILIYOR

CHP'li Meclis üyesi Mehmet Sucu da, Akp iktidar olmadan evvel lastik bile patlamayan Gaziantep'in, Ak parti iktidar olduktan sonra artık bombacılarla anılan bir kent haline geldiğini söyledi. Sucu, "Ak Parti bizleri sokakta yürüyemeyecek hale getirdi. Ben 1 Mayısı kutlamak için dışarı çıkacaktım arkadaşlarım aradı dışarı çıkma dışarı da can güvenliğin yok diye. Bu söylediklerim zorunuza gideceğine bir çözüm üretmeye çalışmalısınız. Her şey Fatiha okumayla taziyeye gitmeyle bitmiyor şehit haberlerini kesmeliyiz" diye konuştu.

UĞUR:TERÖRÜ AK PARTİ YARATMADI

AK Parti meclis üyesi Halil Uğur eleştirilere cevap verdi. Uğur; “ Geçen gündeme geldi. Şehrin güvensiz mahalleleri temizlendi. Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana yapılan güzel işler görülmemektedir. Terörü Ak parti yaratmadı. Yerel konuların konuşulması gereken mecliste, iktidarın yaptıklarının eleştirilmesini doğru bulmuyorum” dedi. Haber Merkezi