Yapılan seçim sonuçlarına göre hiç bir ilçeyi alamayan CHP'nin meclis üyesi sayısı da düştü. Bir önceki seçimde Şahinbey'de 12 meclis üyesi bulunan CHP'nin yeni dönemde meclis üyesi sayısı 8'e düştü. CHP Şehitkamil'de de düşüş sürdü. 9 olan meclis üyesi sayısı 8'e düştü. MHP ise ilk defa meclise girmeyi başardı. Şehitkamil'de 1, Şahinbey'de iki meclis üyesi görev yapacak. AK Parti'nin Şahinbey'de 33 olan meclis üyesi sayısı 35'e çıkarken, Şehitkamil Belediyesi meclis üyesi sayısını korudu. Şehitkamil'de 6 kadın meclise girerken, Şahinbey'de bu rakam 4 olarak belirlendi.

YENİ DÖNEM AK PARTİ ŞEHİTKAMİL MECLİS ÜYELERİ

M.Murat Özgüler, Mustafa Dinçoğlu, Ayşe Teymur, Eyyup Eruslu, M.Ali Çiftçi, Ümmügülsüm Avcı, M.Alparslan Gökçek, Turgut İhsan Tan, Murat Şahin, Sedat Arıkan, Memik Terlemez, Mehmet Yılmaz, Ayşe Gülşen Özbakkal, Feyzullah Kılıç, Şerafettin Hasgül, Memet Orhan Demirhan, Elif Korkmaz, M.Selim Gözen, Hülya Kılıç, Songül Köseoğlulları, Halil Uğur, Mehmet Karakurt, Ali İnsan Aydıngüler, Engin Ateşsönmez, Mehmet Cevat Ensari, Engin Sökmen, Mehmet Yıldız, A.Kürşad Bozbaş, Mustafa Kaygusuz, M.Ali Zaptiyeoğlu ile kontenjandan Veysel Akbağ, M.Hayri Özkeçeci, Orhan Durur, Abdulhalim Açar, Ahmet Eviz yeni meclis üyeleri oldu.

CHP VE MHP ÜYELERİ

Seçim sonrası CHP'den Mehmet Sucu, Hasan Çolak, Hasan Hurşit Yıldırım, Ahmet Baydilek, Nusret Gür, Beşir Demircioğlu, Zeynal Güçyetmez, Resul Öksüz ve MHP'den Durdu Ergin meclise girdi.

YENİ DÖNEM AK PARTİ ŞAHİNBEY MECLİS ÜYELERİ

Osman Toprak, Filiz Üzücü, M.Durdu Yetkinşekerci, Cuma Güzel, Nihat Aydıngüler, Mehmet Okyay, Selim Petek, Gülhan Dinç, Tekin Çürükoğlu, Harun Karataş, İlyas Bulduk, Aydın Karahan, Mesut Ercan, Bekir Aslan, Hayriye Özmantar, İbrahil Bal, Ş.Mehmet Öztürk, Özgür Özdağlı, Latife Havuçcuoğlu, Adil Tabanıyastıoğlu, Kurt Ali Kılçık, Mehmet Dağcı, M.İbrahim Özalkan, Hızır Arıkök, Müslüm Yüksek, Abdullah Taştekin, Mehmet Yaşar Göktürk, Mehmet Akıncıoğlu, İhsan Güzel, Kanber Kurt ile kontenjandan Birol Ülger, Raci Dölek, Sedat Kılınç, Mehmet Okutan ve Seyhan Fesli.

CHP VE MHP ÜYELERİ

CHP'den Mahmut Demirel, Hasan Türk, Zeki Gürsel, Hasan Hüseyin Şarklı, Hasan Şencan, Yılmaz Kireç, Uğur Kalkan ve Mehmet Dokbay ile MHP'den Abdullah Şaşuşağı ve Bekir Özdemir meclise giren isimler oldu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT