Büyükşehir: İskandinav Ülkeleri

Şahinbey: İtalya

Şehitkamil: Slovakya

Gaziantep'te Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin meclis üyelerinin, iktidar ve muhalefet partileri dahil hepsinin Avrupa'da çeşitli ülkelerde teknik geziler yapacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in meclis üyelerini İskandinavya'ya götürmesinin ardından Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanları da yurtdışı gezisine hazırlanıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu meclis üyelerini İtalya'ya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise Slovakya'ya götürecek.

SLOVAKYA TEKNİK GEZİ İÇİN GİDECEKLER

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve meclis üyeleri 6-11 Eylül tarihleri arasında İtalya'da olacak. Gezinin teknik amaçlı olduğu öğrenilirken, muhalefet meclis üyelerinin geziye katılıp katılmayacağı netleşmedi.

YEŞİL VADİ İÇİN İTALYA'DA OLACAKLAR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve meclis üyeleri ise 5-9 Eylül tarihleri arasında İtalya'da olacaklar. Şahinbey Belediye meclis üyelerinin Yeşil Vadi Projesiyle ilgili İtalya'ya gidecekleri öğrenildi. Şahinbey'de de muhalefet meclis üyelerinin geziye katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

EN ŞANSLI BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önceki gün meclis üyeleriyle 4 günlük İskandinavya gezisine çıktı. Meclis üyeleri İskandinav ülkeleri İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiya'yı gezecek. Meral KINACILAR