Ak Parti'de eski yeni, mevcut milletvekilleri, firesiz olarak yeniden aday adaylığı için başvuruda bulunurken, Halil Mazıcıoğlu'nun başvuruda bulunmaması dikkat çekti. Mazıcıoğlu neden adaylık başvurusunda bulunmadığıyla ilgili Gazetemize yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Mazıcıoğlu, "Siyasetçi, makam sahibi insanlar zamanı geldiğinde bırakmayı bilmeli. Gençlerin de önünü açmamız lazım. İki dönem yeter diye düşünüyorum" dedi.

TELEFONUMU HİÇ KAPATMADIM

8 yıl milletvekilliği yaptığını, 1.5 yılını TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon başkanı olarak tamamladığını belirten Halil Mazıcıoğlu, "Çok gurur duyarak şerefle Ak Parti'de görev yaptım. Bu büyük bir mutluluk ve huzur verdi. 8 yıl vatandaşıma kesintisiz olarak hizmet ettim, telefonumu asla kapatmadım, her arayana cevap verdim, danışmanım, sekreterim, yardımcılarım, şoförüm dahil telefona baktı ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştı" diye konuştu.

BAŞTA ÖKKEŞ ERUSLU...

8 yıllık dönem içerisinde Ak Parti'nin il başkanlığını yapan sayın Ökkeş Eruslu başta olmak üzere tüm il başkanlarına, ilçe başkanlarına, il ve ilçe yönetimlerine, belediye başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlara, mahalle temsilcilerine, teşkilatın tüm mensuplarına teşekkür eden Mazıcıoğlu, "Şu ana kadar hizmet eden tüm vekillere, bakanlarıma, genel başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra aday olacak herkese de başarılar diliyorum. Allah razı olsun diyorum" dedi.

TOPLANTILARA NİYE KATILMADIM?

'Adaylık konusunda aile büyüklerimle, eşimle. çocuklarımla istişare ederek iki dönemin yeterli olacağına karar verdik' diyen Mazıcıoğlu, "Siyasetçi bırakmayı bilmeli, makam sahibi insanlar zamanı geldiğinde bırakmayı bilmeli. Davet edildiğim toplantılara aday olmak istiyor derler diye yanlış anlaşılmasın diye katılmadım. Ama seçim sürecinde adaylarımız belli olunca seçim sürecinde elimden geldiğince Ak Parti için ve ülkem için çalışacağım. Gençlerin de önünü açmamız lazım. İktidarıyla muhalefetiyle tüm vekillerimize başarılar diliyorum. Siyaset yapanlara belediye başkanlarına başarılar diliyorum önemli olan ülkemiz ve Gaziantep'in kazanması. Huzur, birlik beraberlik içerisinde ülkemizin büyümesi için de dua ediyorum" diye konuştu. Meral KINACILAR