Zirve Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği bölümü öğrencileri Zirve Üniversitesi Konferans salonunda yapılan törenle diplomalarını alarak mezun oldular.

Mezuniyet törenine Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, “ Zirve Üniversitesi olarak bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey bir hayalle başladı ve bugünlere kadar geldik. Denizi olmayan Gaziantep’te böyle bir bölümü açmak ve kaliteli öğrenciler yetiştirmek kolay değil. Tüm akademisyen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun vira bismillah” dedi.

GÖLETE ATILDILAR

Mezuniyet töreninin ardından Antepia içindeki gölete geçen öğrenciler bir bir gölete atıldı. Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu’nu da gölete atan öğrenciler hatıra pozu çektirdiler. Denizcilerin mezuniyeti de farklı olur diyen Nakıboğlu, “ Denizciler mezun olduklarında geleneksel olarak denize atılır. Bizde Antepia’nın göletine attık. Bunu her yıl geleneksel hale getireceğiz.” diye konuştu. BÜLTEN