Takımın her geçen hafta daha iyiye doğru gittiğini kaydeden Markovic, oyuncuların farklı bir atmosfere girdiklerini ve maç kazanmak isteyen ekiple çalıştığını ifade etti.

ARTIK KONTROLLÜ OYNUYORUZ

Artık maçlarda ki ritimlerin kendi kontrollerinde olduğunu söyleyen Bosna Hersekli çalıştırıcı, “Geçen hafta Banvit karşısında maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Aslında maçın genelini üçüncü periyotta görebilirsiniz. Hücumda çok iyi organize olamadığımız için hızlı gelip atışları değerlendirdiler. Bu da üçüncü periyotta maçtan düşmemize neden oldu. Bu periyotta hem hücum olarak hem de savunma olarak hatalarımızdan çok iyi faydalandılar ve bizi cezalandırdılar” dedi.

SERİ GALİBİYET İSTİYORUZ

Bu hafta sonu kendi evlerinde ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes ile karşılaşacaklarını hatırlatan Markovic, “Artık diğer rakiplerimize göre daha çok fazla çalışmamız gerekiyor. Takımın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda pozitifim. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey çok fazla mesai yapmak ve takım içinde ki dinamikleri harekete geçirmek. Burada ki arzu ve istek bu konuda bizi fazlasıyla umutlandırıyor. Pazar günü taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Her maçımızda bizlere inanılmaz destek veriyorlar. Onlarında bu yaklaşımız bizi daha fazla ateşlendiriyor. Artık seri galibiyetler alarak ligde çıkış yakalamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU