Kendi evlerinde oynadıkları maçlarda taraftarlarının yanlarında olduğunu kaydeden Markoviç, ancak desteğin daha da artması gerektiğine dikkat çekti.

BİZE GÜÇ VERİYORLARGaziantep Basketbol takımında yer alan oyuncuların mücadelelerinden memnun olduğunu söyleyen Bosna Hersekli çalıştırıcı, “Onların iyi niyetleri bizi ligde kalma adına son derece umutlandırıyor. Evimizde ki maçlardan galibiyetlerle ayrılmamız ligde kalma ümitlerimizi arttırıyor. Tabi burada taraftarlarımızı da es geçemeyeceğim. Bize son derece katkı sağlıyorlar ve inanılmaz güç veriyorlar ama artık kalan maçlarımızda onlara daha çok ihtiyacımız olacak. Bu zorlu haftaları onların destekleriyle başarılı bir şekilde atlatıp ligde kalmak istiyoruz” dedi.

HEPİMİZ İNANIYORUZTakım içinde yer alan başkandan malzemecisine kadar ker kesin ligde kalacaklarına inandığını aktaran Markovic, “Tabi tribünde yer alan taraftarlarımızın dışında Gaziantep şehrinde yaşayan bütün basketbol severlerin de kalplerinin bizlerle olduğunu hissedebiliyoruz. Bize manevi anlamda inanılmaz güç veriyorlar. Yarın evimizde oynayacağımı Sakarya maçında da yanımızda olmalarını ve son topa kadar bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Şuna inansınlar ki bu takım ligde kalıcı olacaktır” açıklamalarında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU