Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması altında oynadığı başarılı futbolla taraftarların ve Türk futbolseverlerin beğenisini kazanan Fernando Marçal transferinde kırmızı-siyahlılar mutlu sona ulaştı. Gaziantepspor'un Benfica kulübüyle yaptığı son görüşmede oyuncuyu kiralık olarak bir yıl daha kadrosuna katmaya hazırlandığı öğrenildi.

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl'ın bizzat görüştüğü Portekiz temsilcisiyle her konuda anlaşan kırmızı-siyahlılar dün de Portekiz'de Marçal'la bir araya gelerek son şartları konuştu. Marçal'ın da yeniden Gaziantep'e dönmek istemesiyle birlikte transferin önünde bir pürüz kalmadığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.

TARAFTAR ÇOK SEVİNECEK

Kırmızı siyahlı taraftarların da ısrarla takımda kalması gerektiği isimlerin başında gelen Fernando Marçal'ın, yeniden anlaşma masasına oturmasına hiç şüphesiz taraftarlar da çok sevinecek. Sosyal medya hesapları üzerinden de bir çok mesaj atan taraftarlar futbolcunun kalması için kulüplerine baskı yapıyorlardı.