Gaziantepspor’a sezon başında Portekiz’in Benfica takımından kiralık olarak transfer edilen Marçal’dan beklentiler artıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir karşılaşmasında tam 102 kere topla buluşarak rekor kıran Brezilyalı futbolcunun, Pazar günü Başkent’te oynanacak mücadelede de takımının en büyük silahlarından biri olması bekleniyor. Teknik direktör Mutlu Topçu’da antremanlarda Marçal’a özellikle hücuma çıktığı anlarda neler yapması gerektiğini özel olarak anlattı.

Marçal’ın hafta içerisinde yapılan antremanlarda oldukça hırslı olduğu görülürken, takımının galibiyetine katkı vermek için üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu söyledi.

Ayrıca Marcal şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda üç sarı kart gördü. Bu hafta sonu oynanacak karşılaşmada bir sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşüp Fenerbahçe maçında oynayamayacak olma ihtimali teknik direktör Mutlu Topçu’yu korkutuyor. Marcal ve diğer sınırdaki isimlerle özel bir görüşme yapan Topçu’nun Fenerbahçe maçına cezalı oyuncu olmasını istemediğini futbolcularına aktardı