Gaziantepspor’un sezon başında Portekiz’in Benfica takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Fernando Marçal ülkesinde yine gündem oldu. Sezonun ilk yarısında oynadığı başarılı futbolla ilk yarının en iyi sol beki seçilen yıldız futbolcu için ülkesinde yayın yapan gazeteler yeniden manşetlere taşıdı.

Marçal’ın sezonun ilk yarısında Türkiye’nin en iyi sol beki seçilmesine vurgu yapan gazeteler ve sosyal medya hesaplarına Benfica taraftarları da yorumlar yağdırdı. Sezon başında Marçal’ın transferine izin verilmemesi gerektiğini söyleyen taraftarlar, oyuncunun sezon sonunda yeniden Benfica’ya dönmesi için yönetimlerini ise adeta mesaj yağmuruna tuttular.

GAZİANTEPSPOR ALABİLECEK Mİ?

Gaziantepspor’un gelecek sezon yeni stadına geçmesiyle birlikte hedefini yeniden Avrupa olarak belirlenmesi beklenirken, güçlü bir kadroyla yeni stadına gitmek istiyor. Teknik Direktör Mutlu Topçu’da Marçal’ın transferi için tüm fedakarlığını yapılmasını isterken, Benfica’nın bu transfere kesinlikle izin vermeyeceği öğrenildi. Marçal’ın ise şuan Gaziantepspor formasıyla çok mutlu olduğunu bildirdiği ancak hedefinin yeniden Avrupa’nın önde gelen takımlarından olan Benfica’da forma giymek olduğunu da vurgulamıştı.