Geçen sezon Gaziantepspor’da kiralık oynayan Fernando Marçal’ın yeniden takıma dönecek olması taraftarları mutlu etti. Bu futbolcuyu tekrar renklerine katan Gaziantepspor'un hamlesi yeni transfer gibi değerlendirildi.

Kırmızı – siyahlı forma altında sergilediği performansıyla taraftarların yeniden kadroda görmek istediği Brezilyalı futbolcunun takıma gelirim demesi sevinçle karşılandı.

ENDİŞELER KALMADI

Geçen sezon Portekiz’in güçlü ekiplerinden Benfica’dan kiralanan Fernando Marçal konusunda futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl’ın Portekiz ekibinin kulüp başkanıyla sıcak temas kurması ve işbirliği yapma önerisinin ardından Marçal transferine bir yıllık kiralık olarak onay verince kırmızı – siyahlı taraftarların bu konuda ki endişeli bekleyişi yerine sevince bıraktı.

MARÇAL’DA İSTİYOR

Brezilyalı sol kanat oyuncusu Fernando Marçal’da Gaziantepspor ile bir yıl daha karayerine devam edecek olmasından dolayı mutluluk yaşıyor.

Tecrübeli futbolcu da kendi sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada yeniden Gaziantep’e dönecek olmam beni ve eşimi mutlu ediyor. Kariyerime Gaziantepspor’da devam edeceğim, dedi.

TARAFTARLAR YORUM YAPTI

Gaziantepsporlu taraftarlar Fernando Marçal’ın yeniden dönecek olması nedeniyle Brezilyalı oyuncunun sosyal paylaşım sitesine yorum attılar.

İşte Gaziantepsporlu taraftarların yapmış olduğu yorumlar:

Mustafa Kaplan: “Fernando Marcal hayranları seni o kadar çok seviyorum ki, eğer gerçekten Gaziantepspor’a güvenmek çok güzel takımın oyuncuları çok mutlular çünkü gördük ki aşık hayranları”

Emre: “Tabi ya bu adam gelmeli. Gelmese ben Gaziantepspor’u bırakırım. Kaliteli oyuncu bir tek bu var”

A.SERDAR ÖZEKŞİ